Verhuur feestbenodigdheden: meubilair, tafelgerei, springkastelen, sumopakken, popcorn, chocoladefontein, licht en geluid, verwarming en koelings installaties

 
 

Verhuur feestbenodigdheden in Deinze

Een geslaagd feest begint altijd bij een goede organisatie en een grondige voorbereiding. Kies dus voor een feestpartner met de nodige knowhow, én het juiste materiaal. Partyverhuur,  actief in Zulte, Kruishoutem, De Pinte, Oudenaarde, Zingem, Gavere, Zulte en Deinze, heeft alles in huis om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij leveren alles mooi op tijd, zodat u zonder stress feest, en alle tijd hebt voor uw gasten.

 

Praktisch én plezant

Concreet verhuren wij alle mogelijke feestbenodigdheden. Springkastelen bijvoorbeeld, die de kinderen een fantastische tijd doen beleven. Wees gerust, al onze artikelen zijn heel veilig en goed onderhouden. Bovendien geven wij u duidelijke instructies over installatie en gebruik. Een popcornmachine in de buurt? Kan perfect! Uw feest een ludieke, sportieve tint geven? Wat dacht u van onze sumopakken, voor een vrolijk partijtje sumovoetbal?

 

Meubilair

Ook voor praktische artikelen kunt u op ons rekenen. Wij verhuren (eventueel inklapbare) receptie- en bartafels, stoelen, (bar)krukken, en kleerhangers. Maar ook borden, bestek, en verschillende glastypes (zoals longdrink, flute, Cabernet). Verder vindt u bij ons verwarmings- en koelelementen, en lichtinstallaties. Om uw diner dat tikkeltje méér te geven, bieden wij u graag onze chocoladefontein aan!

 

Wij verhuren al onze artikelen tegen correcte, democratische prijzen. Groot spektakel, of bescheiden feestje? Voor elk budget hebben wij het geschikte materiaal. Meer weten over onze feestartikelen en tarieven? Geef ons een seintje, we maken meteen een afspraak. Dat kan perfect bij u thuis (in West-Vlaanderen of daarbuiten). Maar u bent uiteraard ook welkom in Deinze.