Verhuur springkastelen voor elk type feest!

 
 

Verhuur van springkastelen & feestartikelen

Partyverhuur behoort tot de top wanneer u springkastelen, partytenten, feestartikelen wil huren. Aarzel niet om op onze diensten een beroep te doen bij een communie, kinderfeest, verjaardag, schoolfeest, show of spektakel. Partyverhuur hecht veel belang aan veiligheid. Wij kiezen veilige materialen, we leveren duidelijke instructies mee en onderhouden onze springkastelen nauwgezet. Bij ons beleeft u, op een veilige manier, nog meer plezier.

 

 Model

Prijs/dag (1)  

Levering (2) 

 Springkasteel Std en klein

 80

 40

 Springkasteel Groot

 op aanvraag

 op aanvraag

 Sumo pakken

 100

 40

 

 

(1) Prijs excl.btw, volgens onze alg. huurvoorwaarden.

(2) Levering tot 30km van ons bedrijf, bijkomende km à 0.6€ per gereden km.

(3) Contacteer ons voor een langere periode.

 

Klik HIER voor meer info over de modellen en thema's. Hebt u ook al eens aan sumopakken gedacht? Neem een kijkje naar ons aanbod. Maak van je feest een gegarandeerd succes!

Springkasteel 4,2 x 4,6 m

De springkastelen 'standaard' bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Momenteel leverbaar met thema's clown, Alladin, jungle, bijtjes, ... . Speciaal voor binnen is er het 'toren'-type.

 

 

Springkasteel 5 x 6,3 m

Een groot springkasteel geschikt voor feestjes met meer of oudere kinderen. Dit springkasteel biedt dé oplossing voor uw energieke kids.

 

 

Kasteel 5 x 5 m 

Voel je een ridder of prinses in een écht kasteel. Komt in blauw. Regendak voorzien.

 

 

Olifant 5 x 5 m 

De slurf reikt tot 4.5m hoog. De olifant is voorzien van een dak. Het springkasteel is geschikt voor kleinere kinderen want met de zijwanden met gaas houdt u toezicht én zien de kinderen mama.

Olifant ligt 4,5 x 5 m 

Dit springkasteel is bijzonder geschikt voor de kleinere kinderen. De kindjes springen tussen de pootjes van de olifant en kruipen door een opening tussen de poten naar binnen. Met de afscherming in textielgaas houdt u toezicht.

 

 

 

Piraat 4,5 x 4 m 

Echte zeebonken kiezen voor het springkasteel model piraat. Springen maar !

Piraat 4,5 x 4 m 

Verras uw genodigden op uw party op een vriendschappelijk partijtje sumo worstelen. U beleeft beslist een onvergetelijk moment ! Wil u de ware aard van de mens eens ontdekken?