trendsetter in verhuur van tenten en feestbenodigdheden

 
 

Partyverhuur -  verhuur van alle feestbenodigdheden

 

De Sloover Jonas en Slock Jeffrey zijn twee jonge ondernemers die de handen in mekaar geslagen hebben om deze nieuwe zaak uit de grond te stampen. Ze deden al hun ervaring op bij de eerste zaakvoerder van Partyverhuur, maar sinds 2012 hebben ze met veel drive de zaak in eigen handen genomen. Sinds januari 2013 zijn ze gehuisvest in de Tonnestraat 20 in Deinze. Op die locatie hebben ze heel wat tenten in stock en van hieruit kunnen ze snel en flexibel werken. Partyverhuur wil een trendsetter zijn in de verhuur van tenten in de regio van Groot-Deinze, waarbij een ruime keuze, stiptheid en professionalisme drie belangrijke peilers zijn die er voor zorgen dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken en er zeker mag van zijn dat uw feest een voltreffer kan worden. 

 

Voor de verhuur van tenten en feestbenodigdheden in de regio Oost-Vlaanderen:

Deinze, Oudenaarde, Kruishoutem, De Pinte, Gavere, Zingem, Zulte, Aalter

kan je helemaal rekenen op Tim en Thomas van Partyverhuur in Deinze.

Neem vrijblijvend contact op het  nr 09 298 04 61, we helpen u deskundig verder!

 

 

 Kadertenten

 

 

U hebt wat meer oppervlakte nodig ? U hebt meer dan 150 genodigden ? In dat geval opteert u best voor de kadertent. U zoekt een stevige tent die zich toch vlot laat plaatsen ? U wil een feest met stijl maar u wil uw budget in evenwicht houden ? Met de kadertent breedt 6m combineert u beide. We bouwen de tent volgens uw wensen. Met deze stijlvolle kadertent (6m) bepaalt u zelf de lengte in functie van uw aantal genodigden. We beschikken over een vloersysteem dat de nodige stevigheid biedt op een vlakke ondergrond. U kunt de tent zelfs aankleden met een aangepast tapijt. De tent op 6m kan aangeboden worden vanaf 9m tot een lengte van 30m.

 

Pagodetenten 6x6m

 

 

De pagodetenten met volledig aluminium frame zijn onze nieuwste structuren. De pagodetent meet 6x6m en  laat zich volgens uw wensen combineren met de kadertent 6x6m maar ze kan evengoed apart worden opgesteld. De pagodetent laat u in combinatie met de kadertent (6m breed ) toe de tent te bouwen op uw maat, volgens uw wensen, vanzelfsprekend mét de nodige uitstraling. Deze tent spreekt u aan? Stuur ons een mailtje met uw wensen, de datum van uw evenement, levert u hulp bij plaatsing of laat u dat liever aan ons over ? Hebt u bijzondere wensen ? Laat het ons weten.

 

Plaatsing : 3 helpers - bouwtijd 1.5u

Pagodetent 6 x 6 m zonder vloer: € 216

Pagodetent 6 x 6 m met vloer: € 291

 

* Prijzen excl.btw, excl transport, plaatsing en afbraak met hulp van de huurder, minimaal 3 helpers nodig.

 

 Luxe partytenten

 

 

Deze luxe partytenten geven de nodige 'chic' aan uw feest. Bovendien bieden ze u de garantie dat uw feest niet in het water valt. Deze uiterst stevige tenten bieden u beschutting tegen flinke plensbuien en stevige winden. De partytenten zijn uitgevoerd in alu buizen diam. 60mm en stalen steunpoten. De volledige constructie wordt met flinke bouten en moeren gezekerd.

 

Luxe piramidetent 5 x 5:

€ 175, vloer (€2/m2 of €3/m2)

Luxe partytent 10 x 5:

€ 350, vloer (€2/m2 of €3/m2)